Sport

Saša Đorđević zvanični ambasador brenda "Tesla"

Legenda srpske košarke Aleksandar Đorđević, aktuelni selektor Srbije, postao je zvanični ambasador brenda "Tesla", saopštila je kompanija Komtrejd

U svojoj bogatoj sportskoj karijeri, Saša Ðorđević je postizao podvige koji su često prevazilazili očekivanja javnosti i donijeli mu zasluženi epitet vođe. Ostao je upamćen kao jedan od najboljih evropskih plejmejkera, a pobjednički duh ga nije napustio ni po završetku karijere i zbog toga danas važi za vrhunskog selektora i jednog od najistaknutijih motivatora u evropskoj košarci.

Uz Ðorđevića, Srbija je postala jedina evropska reprezentacija koja je na Svjetskom prvenstvu, Olimpijadi i šampionatu Evrope osvojila tri srebrne medalje. 

“Saša Đorđević je veliki šampion i jedan od rijetkih košarkaša koji su uspjeli da ostvare dvije uspješne karijere, kao igrač i kao trener. Njegova posvećenost radu, razumjevanje potreba tima, upornost u ostvarivanju svojih zamisli, hrabrost da prihvati odgovornost i, iznad svega, pobjednički mentalitet, vrijednosti su na kojima počiva i brend Tesla, a koje želimo i dalje da razvijamo i promovišemo kroz strateška parterstva. Zahvaljujući igračima kao što je Saša Đorđević, nastala je izreka da se fudbal igra nogom, a košarka glavom. Saša je, naravno, uvijek igrao i srcem, i to ga je vodilo pravim izborima i preuzimanju odgovornost onda kada je najpotrebnije.

Neprestana izgradnja liderskih sposobnosti, posvećenost jačanju timskog duha, kao i snažna vjera u uspjeh, danas ga čine jednim od najsnažnijih pokretača i lidera u evropskoj košarci, a nama, kao ljubiteljima sporta, predstavljaju veliku inspiraciju u radu.” izjavio je Nebojša Uskoković, generalni manager kompanije Comtrade Distribution.

Đorđevićeva jasno definisana filozofija uspjeha i mentorski pristup čine ga idealnim partnerom brenda Tesla. Kao domaća kompanija koja njeguje sopstveni brend, nastojimo da razvijamo svoje proizvode u skladu sa aktuelnim svjetskim standardima i trendovima. Za nas, kvalitet je jedino što se računa, uz konstantno unaprjeđivanje, vrhunski profesionalizam i posvećenost viziji da svaki dom može da ima uređaje koji su pristupačni, a dostojni svog imena. Zbog toga su uređaji Tesla proizvod timskog rada iza kojeg stoji želja da potrošačima uvek pružimo više i da kroz stalni razvoj prevaziđemo njihova očekivanja. 


“Izuzetno mi je drago što započinjem saradnju sa brendom Tesla. Čovjek po kome ovaj brend nosi ime jedan je od najvećih svjetskih naučnika i pionir inovacija. Pokretački duh i težnja ka većim i boljim dostignućima obilježili su moju karijeru. U tom smislu sam pronašao zajednički jezik sa Tesla timom, budući da se radi o brendu domaće kompanije. Tesla je brend koji prati trendove, a istovremeno njeguje indivudualnost. Što je najvažnije, u pitanju je brend koji ima jasnu misiju: da svjetske standarde učini dostupnim svima.“ poručio je Đorđević.

Saša Đorđević je zahvaljujući liderskom duhu i pobjedničkom mentalitetu stekao nadimak kojim se malo ko sa ovih prostora može podičiti – Sale nacionale. Zbog toga smo, kao brend domaće kompanije, ponosni što je Selektor izabrao Tesla tim, ekipu koja pobjeđuje na terenima van naše zemlje.

Partnerstvo sa Sašom Ðorđevićem je novo, važno poglavlje u istoriji brenda Tesla. Unaprijed se radujemo daljem razvoju saradnje i ujedno najavljujemo realizaciju brojnih aktivnosti koje će ga dodatno učvrstiti.



Frontal

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog