Banja Luka

Paviljoni jedan i dva SC "Nikola Tesla" biće završeni u oktobru

Obnova paviljona jedan i dva Studentskog centra “Nikola Tesla” u Banjaluci trebalo bi da bude završena do početka akademske godine u oktobru, rekao je u petak ministar prosvjete i kulture RS Dane Malešević.

On je nakon obilaska radova u studenjaku istakao da je Vlada za obnovu paviljona oštećenih u olujnom nevremenu krajem prošle godine obezbijedila više od 3,3 miliona KM i izrazio očekivanje da će izvođač radova ispoštovati rokove.

- U slučaju da procijenimo da obnova ne ide planiranim tempom, tražiću od izvođača da se u radove uključi veći broj radnika - rekao je Malešević i dodao da je zadovoljan onim što je do sada urađeno. On je kazao da će biti potrebno da se obezbijede i sredstva za opremanje paviljona, jer studenti zaslužuju kvalitetne uslove.

Direktor firme “Proda-mont” iz Doboja Goran Rodić izrazio je nadu da će radovi biti završeni u roku ili do 20. oktobra.

- Na paviljonu dva urađeno je gotovo 90 odsto radova, na restoranu nešto manje, kao i na paviljonu jedan - rekao je Prodić i dodao da je eventualno kašnjenje moguće kada je riječ o paviljonu jedan, jer su studenti kasnije napustili taj objekat nego što je prvobitno bilo dogovoreno.

 

Izvor: glassrpske
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog