Banja Luka

"Dani otvorenih vrata" u četvrtak u Banjaluci

Projekat Dijalog za budućnost, koji je u BiH započeo 2014. godine kao zajednička inicijativa Predsjedništva Bosne i Hercegovine i Ujedinjenih nacija, je početkom 2018. nastavio sa drugom fazom implementacije.

Ovo je jedinstvena prilika za javne institucije (ustanove, organizacije), organizacije civilnog društva, neformalne grupe i pojedince, koji su posvećeni izgradnji mira i promovisanju društvene kohezije i raznolikosti u Bosni i Hercegovini, da u saradnji sa agencijama Ujedinjenih nacija - UNICEF, UNESCO i UNDP, daju svoj doprinos i dobiju podršku za dalji razvoj i promociju pozitivnih društvenih praksi.

S ciljem što bolje pripreme projektnih prijedloga, u  odabranim gradovima u BiH biće organizovani "Dani otvorenih vrata". 

U Banjaluci će to biti u četvrtak, 16. avgusta sa početkom u 10:30 h u Domu omladine. Dani otvorenih vrata su javni i svi zainteresovani mogu prisustvovati ovom informativnom sastanku o pripremi projektnog prijedloga. 

Dokumentacija o Javnom pozivu može se preuzeti na službenoj stranici Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini www.un.ba ili putem email-a: registry.ba@undp.org. 

Rok za podnošenje prijava je 31. avgust, 2018. godine u 14:00 sati. 

 

Frontal

 

 

 

Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog