Njega

Мадеротерапија све популарнија, муштерије презадовољне

Мадеротерапија је нешто ново што је у првој половини ове године заживјело у цијелој Републици Српској, а посебно у Источном Сарајеву, након што је Милица Гргић из овог града постала прва сертификована особа за мадеротерапију у БиХ.

Ова врста масаже, која је сто одсто безбједна и природна без алергијских реакција и нус појава, стигла је и до Сокоца, односно Данијеле Гашевић, која је овом техником масаже почела недавно да се бави.

Гашевићева за Фронтал каже да је мадеротерапија стекла велику популарност у посљедње вријеме на истоку Српске, посебно у Сокоцу, гдје она живи, те да задовољство муштерија не недостаје.

„Мадеротерапија је масирање тијела захваћеног целулитима помоћу дрвених оклагија, када усљед одређених покрета покрећемо микроциркулацију. Целулит се тако покреће и разбија, а токсини се избацују“, каже Гашевићева.

Она додаје да интересовање код њених суграђанки из дана у дан све више расте.

„Много је добар осјећај помоћи некоме и учествовати у тој промјени на боље. Моја реклама су задовољне муштерије“, додаје Гашевићева.

Истиче да је мадеротерапија нешто посебно, јер првенствено опушта и одмара тијело, али и да сваки покрет дрвеним оклагијама показује одређене резултате.

Она додаје да је за видљиву промјену потребно обавити десет третмана, како би се постигли жељени резултати.

Мадеротерапија се препоручује за стимулацију лимфног система, елиминацију токсима, убрзање метаболизма, сагоријевање масти, уништавање целулита, смањење обима и опуштање тијела и ума.

 

Извор: Миљан Рашевић/Фронтал

 

Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog