Sport

Dule Savić: Zvezda je vratila vjeru u sebe i može napraviti uspjeh u Ligi šampiona

Legenda Crvene Zvezde Dule Savić, rekao je za b92 da vjeruje da njegov bivši klub može da napravi neki vid uspjeha u Ligi šampiona.

Zvezda je sinoć otvorila svoju sezonu grupne faze na Marakani odigravši neriješeno sa Napolijem, a čekaju je još Liverpul i PSŽ. Legenda crveno-belih ima svoje viđenje stvari.

"Najbolje je kad startujete kao autsajder u ovakvoj grupi, jer onda možete da napravite puno. Zvezda ima nešto što joj je nedostajalo prethodnih godina, a to je timski duh. Osjeća se na terenu, tribinama i javnosti da je Zvezda povratila vjeru u sebe. Igraju protiv izuzetno jakih protivnika, a mi vjerujemo da ova generacija može, na čelu sa trenerom Milojević i punim stadionom, da opravda to da mi koji vjerujemo to s pravom radimo". 

Dušanov sin Vujadin trenutno nastupa za Crvenu zvezdu i kapiten je sastava, a često se čuje sa ocem.

"Mi se ne čujemo dan pred utakmicu i na dan utakmice. Posle utakmice on se prvo javi meni, a onda mu kažem šta nije bilo dobro, kako bi to popravio za sljedeći put. Poslije Salcburga javio se iz svlačionice, ja sam mu čestitao i bio sam presrećan što je on kao kapiten ušao u istoriju kluba", rekao je Dule Savić. 

 

Izvor: b92

 

 

 

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog