Republika Srpska

Представљање туристичких потенцијала Републике Српске у Тел Авиву

Министар трговине и туризма Драгица Ковач разговарала је данас у Бањалуци са директором Туристичке организације Републике Српске Надом Јовановић о досадашњим активностима на промоцији туристичке понуде Републике Српске.

Министар Драгица Ковач је том приликом упозната и са планом промоције туристичке понуде Републике Српске на најзначајнијим међународним сајмовима туризма у 2019. години, као и са другим планираним промотивним активностима које ће Туристичка организација Српске реализовати у текућој години.

На састанку, којем су присуствовали и шеф Представништва Републике Српске у Израелу Арие Ливне и секретар у Министарству трговине и туризма Биљана Корићанац, разговарано је о учешћу Републике Српске на предстојећем међународном сајму туризма у Израелу, који је највећи сајам туризма на подручју источног Медитерана и на којем се сваке године представи више од 60 земаља. 

Потврђено је да ће Представништво, као и претходних година, и ове године, пружити неопходну подршку у организацији учешћа Републике Српске на сајму у Тел Авиву, како би туристичка понуда Српске била што успјешније представљена на израелском тржишту.

Министар Драгица Ковач навела је да ће ресорно министарство и убудуће подржавати учешће Српске на сајамским манифестацијама које су од интереса за боље позиционирање Републике Српске на свјетској туристичкој мапи. Она је изразила увјерење да ће и овогодишње представљање најзначајнијих туристичких потенцијала Републике Српске у Тел Авиву бити успјешно, као и да ће бити прилика за унапређење сарадње између Српске и Израела.

 

Фронтал
 
Blog