Republika Srpska

Интересовање туроператора из Велике Британије за сарадњу са Српском

Министар трговине и туризма Драгица Ковач одржала је данас у Бањалуци састанак са представницима туристичке компаније „Томас Кук“ из Велике Британије са којима је разговарано о могућностима сарадње у области туристичке промоције Републике Српске у иностранству.

Разговарано је о потенцијалним начинима сарадње са највећим туроператором у свијету ради промоције туристичке понуде Републике Српске на страним тржиштима, попут земаља Западне Европе. Представници компаније „Томас Кук“ изнијели су приједлоге о могућим облицима промоције туристичких капацитета Српске, о којима су имали прилику да се упознају током претходних долазака и обилазака најзначајнијих дестинација у Републици Српској. 

Министар Драгица Ковач похвалила је интересовање туроператора из Велике Британије за сарадњу са Републиком Српском, истакавши да ресорно министарство велики значај посвећује активностима које се односе на промоцију туристичких потенцијала Српске. Она је навела да ће сваки приједлог о унапређењу промоције бити разматран у складу са интересима представљања Српске на другим тржиштима.

На састанку је потврђено да ће у наредном периоду бити разматране информације о даљој сарадњи министарства и туристичке компаније.

 

Фронтал  
 
Blog