Banja Luka

CineStar otvara svoja vrata za posjetioce 4. aprila

CineStar, koji njeguje slogan kina s pet zvjezdica, konačno otvara multipleks u Banjaluci.

Ovo kino posljednje generacije u okviru Delta Planet centra, otvara svoja vrata u četvrtak 04. aprila 2019. godine u 11:00 sati, te prve posjetioce posebno nagrađuje. Svi koji na dan otvaranja kupe jednu kino ulaznicu, drugu dobijaju besplatno!


Dok je CineStarov Cinema Bar u Banjaluci otvorio svoja vrata već prošle sedmice i oduševio mnogobrojne goste jedinstvenim dizajnom enterijera, te vanjskom terasom za pušače, blagajne kina su otvorene od danas, 28. marta u 11h, od kada je već moguće kupiti ulaznice za neku od filmskih projekcija na repertoaru od 04. aprila. 

Za one koji žele što prije doći do svoje ulaznice, jer je broj mjesta ograničen, ulaznice je moguće kupiti i on line putem CineStarove web stranice. Filmovi na repertoaru su animacija Shazam, za koji je preporuka pogledati ga u 4DX™  ili eXtreme dvorani, zatim Opsadno stanje, Kavalir s pištoljem, te animacije Korgi: Kraljevski pas velikog srca, Dumbo i drugi.

CineStar u Banjaluci predstavlja sasvim novi koncept "Destination cinema", koji je najnoviji trend u svjetskoj kino branši. Riječ je o multifunkcionalnom prostoru u kojem će svaki posjetilac, pronaći nešto za sebe, jer CineStar multipleks na jednom mjestu objedinjuje dizajnerski bar sa bibliotekom, vrhunske kino dvorane, "Rođendaonice" za djecu, kao i druge zanimljive sadržaje.

Kino ima ukupno 6 dvorana sa 729 sjedišta izrađenim od kože sa pokretnim dijelom za dodatnu udobnost. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, moći će se upustiti u "RealD - 3D" avanturu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz "eXtreme" specijalni format, koji gledaocima garantuje doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i bolji doživljaj sa laserskim projekcijama.

Najveće interesovanje ipak pobuđuje 4DX™ dvorana, koju CineStar dovodi u Banjaluku zahvaljujući ekskluzivnom ugovoru s CJ 4DPLEX, svjetskim liderom u 4DX™ tehnologiji, prisutnim u 50 zemalja svijeta na čiju se mapu uskoro upisuje i Banjaluka, kao prvi grad u zemlji.


4DX™ dvorana, koja uz pomoć simulatora kretanja prati događanja na platnu te je opremljena s mnogobrojnim specijalnim efektima, kino iskustvo podiže na potpuno novi nivo u 4 dimenzije.

Upravo zahvaljujući tim efektima kao što su – ljuljanje, pokret naprijed i nazad, miris, vibracija naslona i sjedišta, snijeg, mjehurići, vjetar, kišna oluja, svjetlo, magla i drugi, gledaocima je omogućeno još realističnije kino iskustvo, jer gledajući film zaista mogu svim čulima doživjeti ono što su do sada mogli samo vidjeti i čuti - strašnu oluju, nježni povjetarac, ali i dim eksplozije ili ugodan miris kafe.

Osim tehnologije, u CineStaru se veoma mnogo vodi računa i o udobnosti posjetilaca. Posebnu ponudu čini "LOVE BOX" koji boravak u kinu čini privatnijim i opuštenijim. U dvoranama se nalazi i specijalno dizajnirana "VIP RELAX" sjedišta. Iz CineStara ističu da će dvorane 1, 2 i 5 imati mjesta za osobe s posebnim potrebama.

Posjetioci kina imaju priliku da koriste "Loyalty program" za skupljanje bodova i kupovinu ulaznica putem interneta, nagradnih besplatnih ulaznica, te povoljnije uživanje u ponudi kina s pet zvjezdica. Posjetioci banjalučkog CineStara moći će uživati i u već prepoznatljivim uslugama poput: Moja CineSrijeda najpovoljnijeg dana u sedmici, Matinejama, Family paketu, proslavama rođendana. Oni koji su željni kulturne svjetske scene, mogu da uživaju u programu "Spektakli" u CineStaru. Takođe, svi posjetici CineStara će uz kino ulaznicu imati obezbijeđen besplatan parking u trajanju od 3 sata.

 

Frontal

 

Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog