BiH

Bosna i Hercegovina dobila prve REALTOR-e

Agenti za nekretnine Sandra Hurtić (AKTIDO – Tuzla), Fahrudin Baluković (AKTIDO – Tuzla), Haris Kadić (RENTAL – Sarajevo), Predrag Tešić (REFORME – Banja Luka) i Dragan Milanović (REMAX – Banja Luka) okončali su višemjesečni ciklus specijalziranih obuka za upravljanjem nekretninama i stekli pravo da nose naziv REALTOR®

U Beogradu je u organizicaciji Klaster nekretnine od 15. do 17. aprila održana trodnevna, črtvrta po redu, međunarodna konferencija učesnika u prometu nekretninama LEARN TO SUCCEED 2019.

Ovom prilikom 20 agenata za promet nekretninama iz zemalja regije, od kojih njih 5 iz Bosne i Hercegovine, steklo je prestižno zvanje REALTOR®.

Učešćem na ovoj konferenciji agenti za nekretnine Sandra Hurtić (AKTIDO – Tuzla), Fahrudin Baluković (AKTIDO – Tuzla), Haris Kadić (RENTAL – Sarajevo), Predrag Tešić (REFORME – Banja Luka) i Dragan Milanović (REMAX – Banja Luka)  okončali su višemjesečni ciklus specijalziranih obuka za upravljanjem nekretninama i stekli pravo da nose naziv REALTOR®. Svečana dodjela upriličena je u Hotelu Zira a cerifikate i značke dodijelio im je Predsjednik Nacionalne asocijacije Realtora iz SAD, Džon Smabi.

Na ovaj način navedene agencije za nekretnine iz BiH su pokazale da idu u korak sa svjetskim trendovima iz ove oblasti. Usvajajući pravila poslovanja najveće svjetske asocijacije agenata za nekretnine NAR, agenti iz BiH su jos jednom pokazali da i na malim tržištima kao sto je naše ima prostora  da se unaprijede standardi poslovanja i poboljša kvaliteta usluge prema klijentima.

Međunarodna konferencija učesnika u prometu nekretninama LEARN TO SUCCEED 2019. bila je mogućnosti za poslovno povezivanje i stručno usavršavanje za sve profesinalce u domenu prometa nekretnina Jugoistočne Evrope.

I ove godine konferencija je okupila više od 300 posrednika, procjenjivača, konsultanata, advokata i investitora koji su bili u prilici da saznaju nešto više o tržištima nekretnina u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Grčkoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Rusiji, SAD, Turskoj i NR Kini.

Poznati međunarodni stručnjaci i predavači su sa učesnicima ovog savjetovanja tokom tri dana radionica i panel diskusija podijelii svoja bogata znanja i najnovija iskustva iz oblasti prometa nekretninama.

 

 

Frontal
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog