Sport

Pale domaćin prijateljske odbojkaške utakmice Srbija – Azerbejdžan

Prijateljska odbojkaška utakmica ženskih seniorskih reprezentacija Srbije i Azerbejžana odigraće se 17. jula ove godine u Dvorani “Peki” u Palama – zvanično je potvrđeno danas iz Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog saveza Republike Srspke.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije boraviće na pripremama u Palama od 4. do 18. jula ove godine u okviru kojih je dogovoreno da se odigra prijateljska utakmica dvije reprezentacije. Ovo će biti jedan od pripremnih mečeva Srbije  za kvalifikacioni turniru za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine  i Evropsko prvenstvo koje će se održati ove godine.

Ovo je drugi put da će ženska odbojkaška reprezentacija Srbije odigrati prijateljsku utakmicu u Republici Srpskoj. Prošle godine izabranice selektora Zorana Terzića uoči Svetskog prvensva u Japanu odigrale su u Banjaluci, u sjajnoj atmosferi, meč protiv Bugarske, a nakon toga su postale svjetske šampionke.

U narednih nekoliko dana biće formiran Organizcioni odbor prijateljske utakmcie Srbija – Azerbejdžan koji će definisati i objaviti sve detalje u vezi sa ovim susretom.

 

Izvor: srpskainfo
Twitter
Anketa

Čega bi se najlakše odrekli usljed nedostatka novca?

Rezultati ankete
Blog