Banja Luka

Zabava za cijelu porodicu u subotu na 2. rođendanu Aksa prodavnice

Aksa lanac prodavnica u Banjaluci proslavlja svoj 2. rođendan urnebesno zabavnom proslavom za sve generacije. Animatori, klovn, facepainting, DJ, trka beba – puzijada, pelenijada – sve na jednoj adresi, u subotu, 29. juna, od 10 do 14 sati.

Na rođendansku proslavu prve prodavnice ovog brenda u Bosni i Hercegovini pozvani su svi – djeca, roditelji, bake, deke, tetke ali i svi oni kojima su sadržaji Aksa Mega Store-a zanimljivi i koji žele da iskoriste popust od 25% na kolica, autosjedalice, igračke i odjeću.


Bebe do 15 mjeseci pokazaće svoju snalažjivost i upornost a najbržim će biti dodijeljeni pokloni. Tradicionalno šarenilo rođendanskog slavlja sa oslikavanjem dječjih lica, zabavom sa klovnom, balonima, tortom, brojnim karnevalskim igrama i poklonima biće obogaćeno zabavom i za roditelje. Aksin slogan je ”Iskusno od prvog dana” pa je u tom duhu postavljena poseban izazov u slavljeničkom programu - pelenijada, takmičenje u presvlačenju beba za nove roditelje kome se mogu pridružiti bake i tetke, kako bi obučeni za sve i spremno dočekali prinove u porodicu. 


Lanac prodavnica Aksa počeo je s radom u Banjaluci prije dvije godine, potom su maloprodajni objekti otvoreni u Sarajevu i u Bijeljini. Svaka od radnji prostire se na više stotina metara kvadratnih, a programom pokrivaju zaista sve za bebe i djecu na jednom mjestu. Sve što je potrebno za mališane od rođenja do 12 godina - kolica, krevetiće, auto-sjedalice, kozmetiku, hodalice, hranu, igračke, sve za prvo opremanje beba kao i odjeću, igračke, knjige i školsku opremu za starije klince i klinceze, na jednom je mjestu u Banjaluci.

 

Frontal

 

 

 

 

 

 

 

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog