VIDEO

Poziv avanturistima za ronilačku obuku na jezeru Perućac (VIDEO)

Divlja i nepredvidiva Drina, sa svojom ljepotom i bogatstvom biljnog i životinjskog svijeta, izazov je za brojne ronioce i avanturiste. Ovog ljeta, svi koji žele da zarone u zelenu rijeku, a nemaju prethodno stečena iskustva u ronjenju mogu proći obuku na jezeru Perućac.

Turistička organizacija Srebrenica u saradnji sa UPA “TRB” u narednim danima organizuje obuku za ronioce, koji po završetku dobijaju ISO sertifikat.

Obuka će se izvoditi po standardima SSI međunarodne ronilčke asocijacije, koja kao vodeća međunarodna asocijacija, jedina u svijetu izvodi obuku za koju je izdat ISO sertifikat.

“Cijena obuke po kandidatu iznosi 350 KM, a u tu cijenu je uključena kompletna oprema, nastavna sredstva i instruktori. Nakon završene obuke u trajanju od 6 dana, kandidat dobije međunarodno priznatu diplomu i ronilačku karticu za kategoriju OWD (Open Water Diver) ronilac otvorenih voda”, rekao je za SeeSrpsku direktor Turističke organizacije Srebrenica Bojan Pejić.

On je objasnio da plan obuke podrazumijeva dva dana pripreme za izvođenje kursa, upoznavanje sa kandidatima i pregled lokacija za izvođenje obuke (učionica, Confine Water i Open Water), teoretski dio, ronjenje u otvorenoj vodi i četiri zarona.

“U zavisnosti od broja prijavljenih kandidata naknadno će biti određen termin obuke, a sve dodatne informacije i prijave moguće je dobiti na kontakt telefon 065/406-203”, poručio je Pejić.

Iz Turističke organizacije Srebrenica, koje poslednjih mjeseci priprema mnoge zanimljive sadržaje, pozvali su sve koji vole prirodu, avanturu i izazov da se prijave na kurs ronilačke obuke.

 

Izvor: SeeSrpska

Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog