Zanimljivosti

Planeta Prenj - promo video

Zaljubljenik u prirodu i mladi aktivista Sejo Ivković aktivno radi na promociji svoje lokalne zajednice i potencijala Bosne i Hercegovine. U želji da pokaže ljepote svoje opštine snimio je i promotivni video o jednoj od najljepših planina u Bosni i Hercegovini, planini Prenj.

„Opština Jablanica je smještena u dolini dvije planine. Planine Prenj i Čvrsnica su neukrotivi dio prirode koja zrači ljepotom, adrenalinom i avanturizmom. Planinarenje tim planinama su prepoznate od strane ne samo naših stanovnika nego i mnogih stanovnika Češke, Italije i Srbije zbog svojih klisura, strmina i nedirnute prirode.“ kazao je Sejo Ivković. 

Ovog mladog čovjeka ne sprečava ni nedostatak opreme u namjerama da promoviše ljepote svog mjesta i da iskaže svoju kreativnost. 

„Dron sam posudio na 3 sedmice, te snimio dosta dobrih kadrova koje tek sada obrađujem.“ dodaje Sejo. 

Sejo Ivković je i dobitnik prve nagrade za promo video opštine Jablanica u trajanju od 90 sekundi u okviru konkursa State Department-a, Kancelarije za odnose sa javnošću, Ambasade SAD-a u Sarajevu  na temu “Moj grad, moja Bosna i Hercegovina", koji možete pogledati na linku.

 

 

 

 

Frontal
Twitter
Anketa

Čega se u ovom trenutku najviše plašite?

Rezultati ankete
Blog