Društvo

Energičnim nastupom Električnog orgazma zatvoren 12. Weekend Media Festival

Dvanaesto izdanje Weekenda obilježilo je više od 5000 učesnika, uključujući više od 550 novinara te 350 studenata

Weekend se pobrinuo da posljednji dan festivala bude dostojno obilježen, pa su tako u duhu osamdesetih završni koncert održali apsolutni vladari Novog talasa - Električni orgazam. Fantastičnim nastupom ove rock grupe kojoj se bliži 40. godišnjica postojanja sinoć je završeno 12. izdanje Weekend Media Festivala.

„S legendama grupe Let 3 smo započeli ovogodišnju priču oko Weekenda, a završili smo je s fenomenalnim nastupom Električnog orgazma. I naše brojne DJ snage su najbolji Weekend u godini zarazili ludim ritmom do ranih jutarnjih sati. Srećni smo da smo i ovoga puta za sve učesnike iz komunikacijske industrije regije uspjeli osigurali nezaboravno iskustvo uz odličnu zabavu“, izjavio je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

12. Weekend Media Festival tokom tri dana trajanja u Rovinju je okupio više od 5000 učesnika, uključujući više od 550 novinara te 350 studenata. Posjetioci su u pet dvorana tako imali prilike učestvovati na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje je održalo više od 150 zanimljivih govornika iz čitave regije i svijeta.

 

Frontal

Blog