Sport

Одбојкаши Србије на крову Европе (ВИДЕО)

Одбојкаши Србије савладали су, након преокрета, Словенију са 3:1 (19:25, 25:16, 25:18, 25:20) у финалу Европског првества у париском Берсију. Ово је трећа европска титула за српске одбојкаше.

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је честитку одбојкашкој репрезентацији Србије, селектору Слободану Ковачу и цијелом стручном тиму на освојеној златној медаљи на Европском првенству у Паризу.

„Изузетно ми је задовољство да вам у име грађана Републике Српске и у своје име упутим најискреније честитке поводом великог успјеха и освајања златне медаље на Европском првенству у Паризу.

Сјајном игром током цијелог првенства, као и много пута до сада, показали сте да тимски рад, упорност и преданост доносе врхунски резултат.

Вашим успјехом учинили сте поносним и многобројне навијаче и поштоваоце у Републици Српској, који с радошћу прате сваку вашу утакмицу.

Са жељом да и у времену које је пред нама наставите да нижете побједе и остварујете врхунске резултате, срдачно вас поздрављам“, наведено је у честитки предсједнице Републике Српске.


Честитке српским одбојкашима и селектору Слободану Ковачу, као и цијелом стручном тиму упутио је и предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић.

,,У име Владе Републике Српске и у своје име, упућујем вам најискреније честитке поводом освајања златне медаље на Европском првенству. Ваша побједа доказе је да се врхунски резултати постижу упорношћу, тимским радома и пожтвованошћу играча и цијелог стручног тима и показали сте како се достижу зацртани циљеви.

Освајањем ове медаље на најбољи начин представили сте своју земљу и учинили поносним све љубитеље спорта у Републици Српској, који с радошћу прате ваше утакмице.

Увјерен сам да ћете и на наредним такмичењима наставити да остварујете најбоље резулате“, наведено је у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.

 

Фронтал
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog