VIDEO

Нова хуманитарна акција Удружења „Мисли добро“ (ВИДЕО)

Удружење "Мисли добро" покренуло је нову хуманитарну акцију. Овај пут желе да помогну ЈУ Центар за образовање и васпитање и рехабилитацију слушања и говора, како би радници и дјеца која ту свакодневно бораве добили боље услове за рад, односно боравак.

Заједно са сарадницима и компанијама "Крајина Клас", "Еуро Гас" и "Кнежевић ентеринг", Удружење "Мисли добро" обезбиједило је новац за замјену столарије на дијелу објекта гдје се налази вртић.

Дио новца обезбијеђен је и за обнову сале за физичко васпитање и образовање, али без помоћи појединаца, компанија и институција, комплетна реконструкција сале, која кошта око 10 хиљада КМ, неће бити могућа.

Сала за физичко васпитање у овој јединственој установи у Републици Српској у којој је боравак бесплатан за све малишане је, због хладноће, од октобра до марта неусловна и потпуно неупотребљива, иако је дјеци која имају потешкоће у развоју физичка активност можда и најважнија саопштено је из Удружења "Мисли добро".

Из овог Удружења позивају компаније, појединце и институције да им се придруже у овој акцији, и у складу са својим могућностима помогну да малишани и запослени раде и бораве у бољим условима.

Све додатне информације могу се добити на: kancelarija@mislidobro.org ili na 065 335 350  


Фронтал
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog