VIDEO

Objavljen spot za pjesmu Kolje Pejakovića “Život je san” (VIDEO)

Muzičar Nikola Pejaković Kolja objavio je spot za pjesmu “Život je san” sa aktuelnog albuma “4 Prsta”. Spot stiže pred jesenju turneju na kojoj 29. novembra svira u niškom klubu “Feedback”, 2. i 3. decembra u “Amerikani” Doma omladine Beograda, i 6. decembra u Domu kulture u Novom Sadu.

“Igrom slučaja, slike kišne Banjaluke koje sam slučajno vidio odgovarale su emociji koju nosi pjesma ‘Život je san’, pa smo se odlučili da uradimo spot za nju”, kaže Kolja.

Regionalno hvaljeni album “4 Prsta” (2018), pozamašna zbirka od čak 19 autorskih kompozicija mahom zasnovanih na bluz zvuku, bio je najavljen spotom “Svaku noć je isti mrak”, a sada konačno stiže i drugi spot “Život je san”, koji je snimila Bosonoga produkcija.

Posebnost spota “Život je san” je pojavljivanje Koljinog sina.

“Ne volim video-spotove, muka mi je od njih i gledam na to kao na nužno zlo. Zato mi je važno da bar nešto u njima postoji što mi grije srce”, objašnjava Kolja.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković je status kultnog autora srpskog bluza počeo da gradi, u saradnji s producentom i gitaristom Vojom Aralicom, kultnim albumom “Mama, nemoj plakati” (2001), za kojim su uslijedili “Kolja” (2009), “Grobovlasnici” (2013) i “4 Prsta” (2018).

O svojim nastupima Kolja kaže:

“Imam divnu i odanu publiku, koja voli to o čemu pjevamo, a moje je samo da sviram i da se dam čitav, bez ostatka”.

 

Izvor: B92 
Twitter
Anketa

Da li već sada znate za koju političku partiju ili pojedinca ćete glasati na predstojećim lokalnim izborima?

Rezultati ankete
Blog