Banja Luka

Uručena donacija od kupovine ulaznica za nastup Nika Vujičića u Banjoj Luci

JU Centar „Zaštiti me“ dobio je vrijednu donaciju koja će biti iskorištena za nabavku novih dušeka i kreveta u internatu u kojem borave djeca iz čitave Republike Srpske.

Kompletna sredstva prikupljena od prodaje ulaznica za nastup Nika Vujičića u Banjoj Luci, donirali su predstavnici EKC IHTUS, Baniček Ljiljana i Stojković Siniša, jedni od organizatora događaja. 

„Imali smo tu čast da uručimo donaciju Centru „Zaštiti me“ i vjerujemo da će značajni iznos od 10,872.69 KM koji smo prikupili mnogo značiti svim korisnicima centra. Ljubav, vjera, nada je bila tema Nikovog nastupa, te u tom duhu i nastavljamo da širimo upravo te vrijednosti. Posebno bismo zahvalili svima koji su podržali ovaj događaj i omogućili nam da sva prikupljena sredstva doniramo“, istakli su predstavnici IHTUS-a.

Direktorica Centra „Zaštiti me“, Zorica Kuzmanović Vasilić, izrazila je veliku zahvalnost što je prepoznat rad ove ustanove ističući kako je ova donacija došla u pravom trenutku da podrži rad centra. 

„Prvenstveno bih zahvalila gospodinu Niku Vujičiću što je odlučio da dođe u naš grad, a posebno što se sredstva doniraju u humanitarne svrhe. Centar „Zaštiti me“ je vaspitno-obrazovna ustanova za djecu sa poteškoćama u razvoju koja okuplja mlade širom Republike Srpske. Posebnu zahvalnost u ime naše ustanove uputili bismo i udruženju IHTUS, koje već unazad 20 godina podržava naš rad kao prijatelj i donator“, istakla je direktorica Centra.

Nik Vujičić nastupio je pred banjalučkom publikom 27. oktobra u punoj Dvorani „Borik“. Rođen je bez ruku i nogu, ali to ga nije spriječilo da uradi mnoge stvari, koje su se za njega činile nemogućim. Danas daje nadu milionima ljudi održavajući motivacione govore širom svijeta.

 

Frontal
 
Twitter
Anketa

Какав је ваш животни стандард данас у односу на годину дана раније?

Rezultati ankete
Blog