Vijesti

Додик: 2020. да донесе разумијевање, просперитет и економски развој

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик упутио је честитку свим грађанима у Републици Српској, Федерацији БиХ и БиХ поводом нове 2020. године, са жељом да буде боља и успјешнија од претходне.

Додик је пожелио свима у 2020. години, прије свега, добро здравље, радост, мир и породичну срећу, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

- Желим да 2020. година буде боља и успјешнија за све нас у БиХ и да нам донесе међусобно разумијевање, просперитет и економски развој - истакао је српски члан Предсједништва БиХ.

Он је изразио увјерење да ће новоформирана власт на нивоу БиХ остварити неопходну сарадњу са властима у Републици Српској и ФБиХ како би сви заједно својим радом и залагањем омогућили бољи живот сваког човјека, радника, пензионера, као и омладине и дјеце која су будућност сваке земље.

- Очекујем да ћемо заједничким радом остварити побољшање животног стандарда свих грађана у новој 2020. години. У том увјерењу свима желим срећну и усјешну Нову 2020. годину - нагласио је Додик.

 

Извор: срна
 
Twitter
Anketa

Da li već sada znate za koju političku partiju ili pojedinca ćete glasati na predstojećim lokalnim izborima?

Rezultati ankete
Blog