Vijesti

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u posjeti Mrkonjić Gradu i Drvaru

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Mrkonjić Grad, a danas će posjetiti i Drvar.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i zvaničnici Republike Srpske u posjeti su Gimnaziji i Mašinskoj školi u Mrkonjić Gradu. Nakon posjete Mrkonjić Gradu, Vučić i predsjednica Srpske Željka Cvijanović posjetiće Drvar.

Vučić je istakao da je veoma srećan što je u Mrkonjić Gradu, te da je srpski narod jedinstven i nedjeljiv i da su svi pokušaji podjele nemogući.

U 9.15 u zgradi opštine Mrkonjić Grad biće održan sastanak predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović, predsjednika Narodne skupštine Nedeljka Čubrilovića, premijera Radovana Viškovića i predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltije sa predsjednikom Srbije.

Nakon posjete Mrkonjić Gradu, Cvijanovićeva i Vučić će u 11.20 prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke u Drvaru, a u 11.35 predviđen je obilazak Doma zdravlja.

Obraćanje Cvijanovićeve i Vučića planirano je u 12.00 časova, a u 12.15 otvaranje pogona fabrike Јumko, nakon čega su predviđene izjave za novinare u 12.45 časova.

U 13.00 časova Cvijanovićeva i Vučić posjetiće Muzej - Titova pećina.

U posjeti opštinama Mrkonjić Grad i Drvar danas će boraviti i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, te ostali zvaničnici Republike Srpske.

 

Izvor: rtrs

 

 

 

 

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog