Srđan Puhalo

Srđan Puhalo je rođen 1972. godine u Foči, jer u Kalinoviku nije bilo porodilišta.Odrastao je u Kalinoviku uz pomoć roditelja, mnogobrojne familije i "Politikinog zabavnika". Čuvajući krave kod babe Radojke shvatio je da je život veoma težak, pogotovo u Kalinoviku. Do četrnaeste godine bio je učesnik dvije omladinske radne akcije, posjetio koncentracione logore Jasenovac i redovno se takmičio u "Titovim stazama revolucije", što je ostavilo neizmjerni trag na njegovoj krhkoj ličnosti. Srednju školu završio je u Sarajevu, a psihologiju je diplomirao u Beogradu. Iluzije je izgubio prilično rano, a nevinost dosta kasno. Preživio je dva rata, kao i veliku inflaciju u Srbiji, a onda je došao da živi u Banjaluku. Magistrirao je psihologiju u Banjaluci, a doktorirao u Sarajevu. Dobar je otac dvoje djece, a loš muž jedne žene. Nije nosilac nijednog ordena, ali zato ga krase mnogi epiteti kao što su soroševac, nevladinac, strani plaćenik, antisrbin, autošovinista, Bakirov Srbin. Mašta da postane profesor na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci. Ima mnogo problema sa pravopisom, stranim jezicima, potencijom i holesterolom.

Srđan Puhalo

Božićno čudo u Sarajevu i kako ga objašnjava SNSD

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić sinoć je u zgradi Predsjedništva BiH u Sarajevu organizovao prijem povodom Božića. Članovi SNSD ne vjeruju u mir, ljubav, suživot, praštanje i ostale multietničke i multikulturalne zajebancije i ponudili su svoja obrazloženja istog događaja.

Objašnjenje za SNSD u javnim ustanovama: Taj događaj nema ni legalitet ni legitimitet jer nije organizovan na teritoriji Republike Srpske od strane vlasti Republike Srpske i kao takav nema pravo da se naziva božićni prijem.

Objašnjenje za SNSD nacionaliste: Taj događaj nema ni legalitet ni legitimitet jer najveći broj gostiju se prije 200 ili 300 godina odrekao vjere pradjedovske.

Objašnjenje za SNSD vjernike: Taj događaj je organizovao Bakir Izetbegović a najbolji dokaz za to jeste da se jelo, pilo nakon zalaska sunca, a svakom poštenom socijaldemokrati je jasno da su oni iftarili, a ne dočekivali Božić.

Objašnjenje za SNSD TV manijake: Taj događaj se nije ni desio jer nije bilo direktnog prenosa na RTRS-u.

Objašnjenje za Aktiv žena SNSD: Taj događaj nema legalitet i legitimitet jer Republika Srpska priznaje samo poslanicu patrijarha Irineja i poslanice Marković i Majkić.

Objašnjenje za SNSD Slavka Mitrovića: Ovo je sve režirano i finansirano od strane penzionisanih obavještajnih krugova iz Tuzle, što dokazuje odsustvo prasećeg pečenja i prisustvo kanapea, sušija i drugih internacionalnih đakonija, a sve  s ciljem da se Srbi najedu, napiju, opuste i uhvate na spavanju.

Objašnjenje za Mlade SNSD: Taj događaj nema legalitet i legitimitet ako ne njemu nije prisustvovao Stefan Milić, predstavnici Unije studenata Republike Srpske, Ferijalnog saveza i Omladinskog savjeta Republike Srpske.

Objašnjenje za Rajka Vasića: Ivanić SČP, slavi Božić STJ. Uspuhalo goni se u 3PM.

Objašnjenje za međunarodnu sekretarku SNSD Željku Cvijanović: Taj događaj nema legalitet i legitimitet ako su ga bojkotovali lužički Srbi.

Objašnjenje za  Nebojšu Radmanovića: Ko nije slušao Bečku filharmoniju, ne zna šta je prijem.

U stvari čemu pridavati toliku pažnju ovom nevažnom događaju, čemu?

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog