Srđan Puhalo

Srđan Puhalo je rođen 1972. godine u Foči, jer u Kalinoviku nije bilo porodilišta.Odrastao je u Kalinoviku uz pomoć roditelja, mnogobrojne familije i "Politikinog zabavnika". Čuvajući krave kod babe Radojke shvatio je da je život veoma težak, pogotovo u Kalinoviku. Do četrnaeste godine bio je učesnik dvije omladinske radne akcije, posjetio koncentracione logore Jasenovac i redovno se takmičio u "Titovim stazama revolucije", što je ostavilo neizmjerni trag na njegovoj krhkoj ličnosti. Srednju školu završio je u Sarajevu, a psihologiju je diplomirao u Beogradu. Iluzije je izgubio prilično rano, a nevinost dosta kasno. Preživio je dva rata, kao i veliku inflaciju u Srbiji, a onda je došao da živi u Banjaluku. Magistrirao je psihologiju u Banjaluci, a doktorirao u Sarajevu. Dobar je otac dvoje djece, a loš muž jedne žene. Nije nosilac nijednog ordena, ali zato ga krase mnogi epiteti kao što su soroševac, nevladinac, strani plaćenik, antisrbin, autošovinista, Bakirov Srbin. Mašta da postane profesor na Fakultetu političkih nauka u Banjaluci. Ima mnogo problema sa pravopisom, stranim jezicima, potencijom i holesterolom.

Srđan Puhalo

Hvala ti Avdo Avdiću

Dragi moj Avdo Avdiću,

Želim da ti se zahvalim na svemu u ime familije i mene lično. Ne te familije na koju si prvo pomislio, nego moja familija.

Ova moja luda familija svim srcem navija za tebe ne bi li od mene napravio čovjeka tj. četnika, čekaju oni to od 1992. godine i ti si im poslednja nada.

Takođe i ja sam ti silno zahvalan. Do juče sam bio srpski snajperista, artiljerac i sejač smrti iznad Sarajeva, ali ti si svojom istragom utvrdio da sam bio obični četnički kurir, a svi znamo kako su krvoločni ti četnički kuriri.

Elem, da ne dužimo mnogo.

Ja od septembra 1991. godine pa negdje do jula ili avgusta 1994. godine nisam bio u Kalinoviku, samim tim nisam bio ni u juna 1992., a gdje sam bio to zna onaj tužilac sa kim sam razgovarao.

Jednostavno ne mogu biti na dva mjesta u isto vrijeme.

Ja nikad u ratu nisam bio kurir, već vezista, a to sam već napisao i ranije u tekstu, ali ti ne čitaš pažljivo moje tekstove i to možeš provjeriti sa svojim doušnicima.

Sve sam ti to kazao u telefonskom razgovoru, ali džaba, naslov je naslov.

Svako dobro ti želim i hvala još jednom.

Još uvijek početnik i šaljivdžija

Srđan Puhalo

P.S. Pošto vidim da si se zadeverao oko mene i da imaš pristup svim mogućim dokumentima molim te da provjeriš kod ovih tvojih imaju li podatke o 1601 ubijenom djetetu, jer jebo nas, istina je najvažnija.

P.P.S. Mene više od tebe mrze u Kalinoviku, ko voli srpske izdajnike i autošoviniste i taj krst ja nosim sa sobom. Teško da bi neko meni kazao gdje su zakopani ubijeni kalinovački Bošnjaci.

 

Preuzeto sa: blogger.ba

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog