FOTO

Piknik na minusu: Putinov ručak u Sibiru (FOTO)

Predsjednik Rusije Vladimir Putina objavio je fotografije sa svog piknika u hladom Sibiru, gdje u dvodijelnom odijelu od ovčje kože šeta po snegu, vozi terensko vozilo i zajedno sa ministrom odbrane Rusije Sergejom Šojguom ruča na otvorenom.

Na fotografijama se vidi kako Putin u planinskoj oblasti Tuva, u Sibiru, u dvodijelnom odijelu od ovčje kože, šeta po snijegu i vozi terensko vozilo.

Predsjedniku Rusije pridružuje se ministar Šojgu, koji je rodom iz ovog dijela Sibira, i oni zajedno odlaze na piknik u divljinu.

Njih dvojica sjedaju na klupe prekrivene životinjskim kožama dok ih na stolu čeka zakuska – slanina, salata, ali i čašice za vodku.

Nakon piknika odlaze i do radionice ministra odbrane, gdje se vidi kako on predsjedniku, uz razgovor, pokazuje drvo za obradu.

Ovo nije prvi put da se Putin pojavljuje na fotografijama, ali i video snimcima, na kojima je predstavljen kao snažan, zdrav i izdržljiv lider, sposoban da vodi zemlju još dugi niz godina.


Tako je do sada javnost imala priliku da ga vidi kako jaše konja bez majice, pliva u ledenoj vodi na Bogojavljenje, igra hokej, leti sa ždralovima…


Izvor: nova.rs
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog