FOTO

U Banjoj Luci boravio poznati svjetski menadžer i lider- Đezepe Reki

Vizija, ustrajnost, predan rad i trud uvijek se isplate i prepoznaju, dokazuje dolazak Đezepea Rekija u Banjaluku. Njegov dolazak je potvrdio uspješnost rada jednog tima u Banjoj Luci, koji je vrijedno radio i borio se za velike rezultate.

Đezepe Reki imenovan je za generalnog direktor Affidea grupacije 2018. godine. 

Pacijenti su uvijek na prvom mjestu

Reki u svojim javnim nastupima naglašava da u Affidea-i iskreno i čvrsto vjeruju da „ništa nije važnije od zdravlja“.

“U svemu što radimo, težimo da obezbjedimo zdravstvene usluge sa empatijom, zasnovane na profesionalnom povjerenju i koristima od inovacija.”

Centar u Banja Luci postavlja standarde i mjerila za sve ostale Affidea centre kada su u pitanju novi tretmani, korištenje novih tehnologija i primjena novih standarda u liječenju

Ovo je jedan od ključnih razloga zbog kojih je Reki želio da posjeti Banja Luku i upozna tim koji je postiže izuzetne rezultate i Centar koji služi za primjer ostalim iz grupacije Affidea kada je riječ o inovativnom liječenju ali i o odnosu prema pacijentima. 

Tokom svoje posjete izrazio je poštovanje i zahvalnost za svo osoblje Centra, za njihovu posvećenost i požrtvovanost tokom trajanja pandemije izazvane virusom COVID-19. 

”Affidea u Banja Luci ima stalnu i velikodušnu podršku pouzdanih partnera već dugi niz godina - Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske, Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, udruženja pacijenata, renomiranih ljekara, kao i partnera iz Variana. Ova podrška je napravila neizmjernu razliku, ne samo za našu organizaciju, već i za hiljade života koje smo spasili zajedno,” naglasio je generalni direktor Rekija.

Ko je Đezepe Reki i zašto je njegov dolazak značajan?

Affidea je vodeći pan-Evropski pružalac savremenih medicinskih usluga radiološke dijagnostike, polikliničkih i usluga liječenja onkoloških bolesnika, sa jedinstvenom mrežom centara. 

Nakon imenovanja na vodeću poziciju Grupacije 2018. godine, Reki je nastavio da razvija Affideu otvaranjem novih centara za lečenje i proširivanjem asortimana osnovnih usluga. Affidea danas ima 308 centara u 15 zemalja Evrope.

Od početka karijere Reki je dokazivao svoje izuzetne sposobnosti kao menadžer, te se 1999. pridružio multinacionalnoj korporaciji General Electric, koju je u tom trenutku vodio legendarni Džek Velč. Reki je nakon samo dvije godine rada zadobio povjerenje korporacije i postao generalni direktor za Južnu Evropu. 

Njegova priča je tu samo počela, da bi 2011. godine postao najmlađi predsjednik grupacije Eni u istoriji ove  multinacionalne korporacije.  Karijeru nadograđuje u Telekomu Italija, gdje je nakon tri godine izabran za zamjenika predsjednika Uprave Telekoma Italija.  


Nakon toga je odlučio da svoju profesionalnu karijeru nastavi u Affidea grupaciji, gdje radi na poboljšanju kvaliteta pružanja usluga pacijentima i poboljšanju rada kompanije. 

Tokom posjete Reki je izrazio želju za nastavak partnerstva još mnogo godina i za nastavak zajedničke misije – spasavanje hiljade života svake godine i pružanje nade pacijentima za bolje sutra.


 

Frontal

 

Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog