VIDEO

Sjeverna Koreja objavila video: Vojnici pred Kimom glavama razbijaju betonske blokove

Sjevernokorejski vojnici bez majica tukli su se štapovima i macolama, ali i razbijali cigle svojim glavama i savijali gvožđe, sve kako bi zabavili vođe ove države, uključujući i lidera Kim Jong-una i njegovu sestru Kim Yo Jong.

Državna televizija emitovala je snimak ovog vojnog događaja u utorak. Patriotska muzika pratila je kadrove vojnika koji leže na ekserima, slomljenom staklu i noževima veličine mačete.

Ovaj događaj mogao bi biti snimak s velikog događaja pod nazivom "Samoodbrana" koji se u ponedjeljak dogodio u Pjongjangu, a kada su javnosti predstavljeni i prototipi hipersoničnog oružja koje bi moglo biti nevidljivo za antiraketne sisteme zaštite.

Ipak, prave zvijezde ovog događaja bili su muškarci bez majica, koji su se tukli štapovima.

U toku jedne demonstracije, krupni vojnik se istrgao iz lanaca dok su ga njegove kolege tukle velikim štapovima. U toku druge demonstracije, čovjek bez majice borio se i porazio niz uniformisanih muškaraca, od kojih je većina bila naoružana palicama.

Kim Jong-un je snimljen kako se smije i aplaudira u ključnim trenucima, kao onda kada je jedan čovjek polomio flaše po podu kako bi legao na izlomljeno staklo dok mu kolege stavljaju cigle na stomak i lome ih macolama. Njegova mlađa sestra stajala je u pozadini, i kamere su je tek povremeno prikazivale, kako pristojno aplaudira, ali se ni u jednom trenutku nije smijala.

Kim Yo Jong je skoro unaprijeđena na najvišu savjetničku poziciju, i već dugo je smatraju jednom od najmoćnijih ljudi u ovom režimu. Pozicija na koju je u septembru unapređena najviša je pozicija na kojoj je jedna žena bila u Sjevernoj Koreji, piše Vice.

 

Izvor: agencije 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog