Zanimljivosti

Najveći kruzer na svijetu zaploviće u januaru 2024. godine (FOTO/VIDEO)

Kruzer "Icon of the Seas" najveći je na svijetu. U planu je da ova luksuzna morska ljepotica isplovi u januaru 2024. godine. U ponudi posjetiocima su mnogobrojni bazeni, vodopadi, tematski parkovi.

Kompanija "Royal Caribbean", otkrila je detalje o svom najvećem kruzeru na svijetu "Icon of the Seas". Biće najveći brod za krstarenja sa nevjerovatnom ponudom različitih sadržaja za svačiji ukus. Planirano je da ova luksuzna morska ljepotica isplovi u januaru 2024. godine. Dio broda osmišljen je veoma urbano, kao Central Park. Imaće vodopad visok 16 metara, barove, tobogan, bioskop, karaoke i ogromnu terasu.


Kruzer ima istisninu 250.800 tona, dugačak 365 metara i tri metra je duži od kruzera „Čuda mora“, koji je trenutno najveći na svijetu. Može da primi 7.600 putnika i 2.350 članova posade. Ima 2.805 kabina i fokusiran je na porodični odmor. Posjetioci će moći da uživaju u luksuznim porodičnim kabinama i apartmanima.
 
 
Na vrhu kruzera je AquaDome, koji će tokom dana imati sopstveni vodopad i pogled na okean, a u večernjim satima će se pretvoriti u centar za zabavu sa restoranima, barovima i predstavama.Brod će biti opremljen najsavremenijim tehnologijama uključujući i modernu robotiku.

 
„Od trenutka kada posjetioci uđu na kruzer, svako njihovo kretanje je osmišljeno kako bi im se ponudio najbolji odmor. Prije svega ' Icon of the Seas'  namijenjen je porodičnom odmoru“, istakao je Džejson Liberti, predsjednik i izvršni direktor „Royal Caribbean Group".

 

Izvor: rts.rs 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog