Region

Bivša ministarka Zorana Mihajlović napustila SNS

Bivša ministarka i visoka funkcionerka SNS Zorana Mihajlović napustila je Srpsku naprednu stranku (SNS).

Mihajlović je tu informaciju potvrdila za "Danas". Trzavice na relaciji Zorana Mihajlović – vrh SNS traju duže od godinu dana, a kulminirale su nakon sastanka lidera SNS Aleksandra Vučića i bivše ministarke nakon kog je postalo jasno da Mihajlović neće biti dio nove Vlade.

Na oproštajnoj konferenciji za medije, gdje je Mihajlović govorila o svom radu u ministarstvu, poručila je da ne želi da bude pion i da su se određene stvari dešavale u prethodne dvije godine, o čemu će biti vremena i prostora da se razgovara.

- Mislim da će i meni biti nekako lakše da ne gledam neke ljude koji iskorišćavaju SNS kao svoj „džuboks“ za bahaćenje i bogaćenje, a verujem i da će njima biti lakše da ne gledaju mene šta mislim o njima poručila je tada Zorana.

Mihajlović je tu informaciju potvrdila za "Danas". Trzavice na relaciji Zorana Mihajlović – vrh SNS traju duže od godinu dana, a kulminirale su nakon sastanka lidera SNS Aleksandra Vučića i bivše ministarke nakon kog je postalo jasno da Mihajlović neće biti dio nove Vlade. Na oproštajnoj konferenciji za medije, gdje je Mihajlović govorila o svom radu u ministarstvu, poručila je da ne želi da bude pion i da su se određene stvari dešavale u prethodne dvije godine, o čemu će biti vremena i prostora da se razgovara. - Mislim da će i meni biti nekako lakše da ne gledam neke ljude koji iskorišćavaju SNS kao svoj „džuboks“ za bahaćenje i bogaćenje, a verujem i da će njima biti lakše da ne gledaju mene šta mislim o njima poručila je tada Zorana.

 
 
Izvor: blic.rs 
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog