Kultura

Улазнице за концерт Кревица сутра у продаји

БАЊА ЛУКА - Улазнице за концерт америчке рок звијезде Ленија Кревица у Бањој Луци, биће пуштене у продају сутра, потврдио је организатор концерта, директор Агенције "Фронт стејџ", Синиша Томић.


Он је додао да ће се улазнице, чија ће се цијена кретати од 15 до 30 евра, моћи купити у Туристичкој организација града Бањалука, туристичким агенцијама "Себастијан" и "МГ травел", "Хард рок" кафеу Бања Лука, Спорсткој дворани "Борик" и на бањалучком Градском стадиону.

"Продајна мјеста улазница у другим градовима Републике Српске и БиХ биће одређена до краја ове седмице о чему ћемо благовремено обавијестити јавност", рекао је Томић.

Концерт Ленија Кревица у Бањој Луци, најављен је за 9. јун на Градском стадиону, са почетком у 20:00 часова, а претходи му концерт у Љубљани.

Након Бање Луке, Кревиц ће наставити турнеју концертима у Аустрији, Мађарској, Словачкој, Чешкој и Британији, а у јулу и у Холандији, Италији, Француској, а турнеја се завршава 19. јула у Штутгарту у Њемачкој.

Лени Кревиц је прошле године био у Београду, а потом је одржао концерт и на плажи Јаз у Будви.

Кревиц је до сада снимио седам студијских албума, а процењује се да је продато више од двадесет милиона носача звука са његовом музиком. Током каријере освајао је многобројне музичке награде, а Гремијево признање за најбољег мушког извођача добио је четири године заредом.

Лени Кревиц је текстописац, извођач, аранжер и продуцент, свира гитару, бас, бубњеве, клавијатуре и перкусије.

Рођен је 26. маја 1964. у Њујорку под правим именом Леонард Алберт Кревиц.

Син је телевизијског родуцента Сај Кревица руско-јеврејског поријекла и глумице Рокси Рокер поријеклом са Бахама.

Влада Републике Српске је 9. априла одобрила 100.000 КМ из буџетске резерве Министарству за породицу омладину и спорт РС, за суфинасирање концерта Ленија Кревица.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog