Društvo

Бања Лука:Тешка саобраћајна несрећа

БАЊАЛУКА, 22. ЈУНА /СРНА/ - Четрдесетдеветогодишња жена чији су иницијали Д.П. из Бањалуке погинула је у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у мјесту Врбања, на правцу Бањалука - Челинац, изјавила је данас Срни портпарол Центра јавне безбједности Бањалука Госпа Арсеновић.


У несрећи која се догодила синоћ у 20.00 часова, сударили су се возила марке "опел", којим је управљао Ј.М. /46/ из Челинца и "рено 5", којим је управљао Д.С./28/ из Бањалуке, а у коме је погинула Д.П. била сапутник.

Осим њих, повреде су задобили петомјесечна беба, затим Д.С. /21/ и Ј.П. /41/, који су се налазили у "реноу".

Петомјесечна беба М.С. повријеђена у овој несрећи примљена је у Клинику за дјечију хирургију са сумњом на прелом десне орбите изнад десног ока и јачим крварењем из уста и носа, које је по пријему санирано, а стање бебе је за сада стабилно - саопштено је данас из бањалучког Клиничког центра.

Јадранка Предић примљена је на Клинику за анестезију и интензивно лијечење са тешком повредом мозга са крварењем, налази се у коми и прикључена је на апарате за вјештачко дисање.

Далибор Субашић примљен је на исту клинику са контузијом цијелог тијела и његово тренутно стање је стабилно.

Дејана Субашић примљена је на Клинику за ортопедију и трауматологију са преломом наткољеничне кости и карлице и њено стање је стабилно.

Јово Милановић примљен је на ову клинику са преломом носне кости и угруваношћу тијела, те је након санирања повреда пуштен на кућно лијечење.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog