Sport

Пролаз Севојна и Сарајева, отпао Широки

КАУНАС - Фудбалери Севојна пласирали су се у треће коло квалификација за Европа лигу пошто су у Каунасу ремизирали 1:1.


Први меч прије седам дана на стадиону Партизана у Београду завршен је без голова 0:0.

Финалиста "Лав купа Србије" повео је голом Владимира Вујовића у 48. минуту, док је Мантас Фридрикас у 76. минуту из слободног ударца поставио коначан резултат.

Наредни противник Севојна у квалификацијама за Европа лигу биће француски Лил. Прва утакмица играће се у Србији 30. јула, док је реванш седам дана касније у Француској.

Широки Бријег није успио надокнадити заостатак из Граза. У веома доброј фудбалској представи пред готово испуњеном Пецаром, Широкобријежани и Стурм одиграли су сусрет без побједника (1:1).

Херцеговци нису успјели капитализовати добар резултат из првог сусрета (1:2).

Стурм долази у водсто у 42. минути, а стријелац је био Јантсцхер. На одмор се отишло при водству Аустријанаца, а у другом дијелу сусрета фудбалери Широког кренули су на све или ништа, што им се исплатило у 64. минути, када Шилић поготком из слободњака поравнао резултат.

Фудбалери Сарајева дошли су до пласмана у треће коло квалификацијаремијем са Спартаком из Трнаве. СЛоваци су преко Долежаја повели са 1:0, што је био резултат који им је доносио продужетак. Сарајеву је пласма даqе донио Јаховић голом у 87. минуту игре.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog