Sport

Кајакаши Синтелона најбољи у Зворнику

ЗВОРНИК - Кајакашки клуб "Синтелон" из Бачке Паланке укупни је побједник другог Међународног клупског првенства у кајаку и кануу на мирним водама "Зворник 2009", које је данас одржано на Зворничком језеру.


Друго мјесто припало је Кајакашком клубу "Харис Суљић" из Брчко дисрикта, а треће Кајакашком клубу "Забрежје" из Обреновца.

У појединачној конкуренцији у вожњи кајака-једносједа на 500 метара, најбољи је био Миленко Зорић из "Синтелона", други Владимир Пантелић из Кајакашког клуба "Забрежје" из Обреновца, а трећи Видовић Стефан из Кајакашког клуба "Филип Вишњић" из Вишњева у Србији.

У Вожњи кануа-једносједа на 500 метара прво мјесто освојио је Велибор Мариновић из Кајакашког клуба "Харис Суљић" из Брчко дистрикта, друго Милош Карановић из "Синтелона", док је трећи био Дарио Максимовић из "Вал" Добоја.

У појединачној конкуренцији сениорки у вожњи кајака најуспјешнија је била Невена Грбић из "Синтелона", друга је била Тамара Михајлоски из "Забрежја", а трећа Лејла Јукић из Кајакашког клуба "Харис Суљић" из Брчко дистрикта.

На другом Међународном клупском првенству учествовало је десет екипа из БиХ и Србије, са око 150 учесника.

Покровитељи овог такмичења била су Министарство саобраћаја и веза Републике Српске и Министарство промета и комуникација Федерације БиХ, док су организатори Кајакашки савез БиХ и Кајакашки клуб "Дрина" из Зворника.

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog