Sport

Оде Србија у Јужну Африку

БЕОГРАД - Фудбалска репрезентација Србије отпутовала је данас у Преторију гдје ће у сриједу одиграти пријатељски меч са селекцијом Јужне Афике.


Србија ће у сриједу од 19 часова имати последњу провјеру пред квалификациони меч за Свjетско првенство са Француском у Београду, 9. септембра. Србија у Јужну Африку путује у комбинованом саставу без неколико стандардних првотимаца међу којима су капитен Дејан Станковић, Немања Видић, Ивица Драгутиновић, Марко Пантелић, а на Антићевом списку се налазе и тројица дебитаната.

Србија у Јужну Африку путује преко Франкфурта, а долазак се очекује у уторак у јутарњим часовима.

Са аеродрома у Београду крећу само шесторица играча, Никола Жигић, Владимир Стојковић, Александар Луковић, Жељко Бркић, Иван Обрадовић и Радосав Петровић. Остали репрезентативци ће се селектору Антићу јавити тек у Немачкој.

Антић је најавио да ће прилику да играју пружити свима.

„Сигуран сам да ћемо дружење искористити на прави начин, а жеља ми је да сви играчи који путују у Јужну Африку буду укључени у утакмицу", рекао је Антић.

У Јужну Африку путују и три дебитанта, голман Војводине Жељко Бркић и везни играчи Партизана и Кошица, Радосав Петровић и Марко Милинковић.

Јужноафриканци ће на мечу бити без селектора Жоела Сантане који се тренутно лијечи од упале плућа.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog