Republika Srpska

Четворомјесечна акција Хипо банке за мала и средња предузећа

БАЊА ЛУКА - Хипо Алпе-Адриа-Банка а.д. Бања Лука данас је покренула четверомјесечну акцију (од 01. септембра до 31. децембра 2009. године), током које ће малим и средњим предузећима (МСП) и предузетницима нудити неколико банкарских услуга и производа са посебним погодностима.


Предузетници и МСП моћи ће аплицирати за Хипо Виза Бизнис (Visa Business) картицу - платну картицу за пословне кориснике, уз бесплатну уписнину и тако остварити уштеду од 70 КМ. Уједно, у понуди је и бесплатно прикључење услуге електронског банкарства Хипонет (Hyponet), а првих шест мјесеци кориштења ове услуге биће ослобођено мјесечне накнаде од 15 КМ.

Такође, током трајања поменуте акције Хипо банка нудиће и кредите „за прави пут" уз веома повољне каматне стопе, те ће снизити цијену обраде кредитног захтјева на свега 0,9 ОДСТО.

„Знамо да су мала и средња предузећа и предузетници носиоци развоја наше
привреде и зато кроз ову акцију желимо да их додатно помогнемо, нудећи им по врло повољним условима квалитетне и функционалне производе и услуге. Желимо да им олакшамо и модернизујемо пословање штедећи им доста драгоцјеног времена, али и новца.", каже Герхард Ленер, извршни директор Хипо Алпе-Адриа-Банке а.д. Бања Лука.

Сви предузетници и МСП са простора Републике Српске и Брчко Дистрикта већ од данас могу отићи у најближу пословницу Хипо банке и договорити услове кориштења поменутих услуга и производа, а више информација могу добити на веб страници Хипо банке Бања Лука. (www.hypo-alpe-adria.rs.ba)

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog