Kultura

''Eгзит'' опет у конкуренцији за најбољи фестивал ван Велике Британије

НОВИ САД - Музички фестивал "Егзит" и ове године номинован је за најбољи фестивал на свијету, ван граница Велике Британије, саопштено је из "Бест оверсис фестивала", организатора тог такмичења.


Сви они који навијају за "Егзит" могу гласати путем његовог линка на интернету, www.festivalawards.com.

Гласање се одвија до 14. октобра ове године, када ће на том мјесту да буду имена десет финалиста такмичења за најбољи фестивал на свијету.

Потом ће гласање бити настављено до 4. новембра ове године, а ко је најбољи на свијету знаће се 16. новембра, на додјели награде у Клубу "ИндигО2" у Лондону.

Свако ко буде учествовао у гласању за најбољи музички фестивал на свијету уједно је потенцијални добитник улазница за фестивале побједнике.

Осим "Егзита" у конкуренцији за најбољи фестивал још су и амерички "Бонаро" (Bonnaroo) и "Коачела" (Coachella), "Беникасим" (Benicassim) из Шпаније, "Биг деј аут" (Big Day Out) са Новог Зеланда, "Рок ам ринг" (Rock Am Ring) из Њемачке, као и бројни други свјетски признати музички фестивали.

"Егзит" је прије двије године добио награду најбољег европског фестивала "Бест јуропиан фестивал", који је ове године преименован у "Бест оверсис фестивал".

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog