Društvo

Дани отворених врата Студен Групе забављали дјецу

БРЧКО - Синоћ су у препуном Дому културе Брчко, отпочели 5. Дани отворених врата у организацији фирми Студен Групе које послују у Босни и Херцеговини.


Манифестација која је првобитно била намјењена првенствено запосленима, током претходних година је због разноврсности програма препозната и од стране грађана Брчког, који увијек радо дочекају и посјећују све догађаје културно-забавне природе.

Представу „Путујуће позориште СТАРЕТИНАР", у режији Енвера Хасића, је извео Луткарски Театар Сале из Тузле, чиме су и званично отворени 5. Дани отворених врата. Захтјевна публика, брчанска дјеца, са одушевљењем је поздравила причу о усамљеном продавцу старина који постаје власник путујећег луткарског позоришта, након што одбачене лутке Стражара, Пудлице, Мачка и осталих оживе и испричају веома поучну причу о пријатељству и помагању једни другима.

Овогодишња манифестација, осим што је јубиларна пета, је веома посебна и због чињенице да по први пут у извођењу програма учествују и дјеца из брчанских обданишта са плесним тачкама ритмике и то заједно са аниматорима из удружења „Добри Медо" на Тргу младих у сриједу, 30.09.2009.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog