Društvo

У планинама снијег, обуставе због реконструкције путева

БАЊА ЛУКА - Због кише која је падала током ноћи, у источним крајевима Републике Српске и Федерације БиХ вози се по мокрим коловозима, а на дионицама у вишим предјелима регистроване су слабије снијежне падавине, саопштено је јутрос из Ауто-мото савеза РС.


Због реконструкције моста у Јошаници, на Вогошћанској петљи, саобраћај је потпуно обустављен и преусмјерен на алтернативне путне правце.

Потпуне обуставе саобраћаја актуелне су и на дионицама регионалних путева Брчко - Церик, у мјесту Буквик, и Површице - Лопаре, а возила се усмјеравају на алтернативне путне правце Битановићи - Сеоњаци - Церик и Лопаре - Прибој - Бањ Брдо - Тузла.

Због радова у тунелима Зворник 1 и 2 на магистралном путу Дрињача - Зворник и тунелима Вратар 1,2, и 3 на магистралном путу Гацко - Тјентише долази до повремених обустава саобраћаја.

До получасовних прекида саобраћаја у периоду од 8:00 до 16:00 часова долази и на магистралном путу Добој - Тузла у мјесту Станић Ријека, док се у интервалима од 15 минута саобраћај обуставља на магистралном путу Фоча - Гацко.

Успорено се саобраћа и на дионицама Миљевина - Брод на Дрини, Лепнице - Лончари - Блажевац, Шамац - Гребнице - Обудовац - Лончари и на подручју Јабланице.

На граничним прелазима јутрос нема дужих чекања.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog