Društvo

Влажни коловози, одрони и смањена видљивост

БАЊА ЛУКА - У Републици Српској и Федерацији БиХ коловози су мокри или влажни, у котлинама и дуж ријечних токова магла смањује видљивост, нарочито на подручју Кнежева, а у усјецима и поред камених косина учестали су одрони, саопштено је из Ауто-мото савеза РС.


На магистралном путу Поткозарје - Бања Лука врши се санација коловоза, па се саобраћај одвија једном траком.

На магистралном путу Фоча - Чемерно - Гацко у зони клизишта потпуно је обустављен саобраћај за теретна возила са приколицом и шлепере, док се остала возила преусмјеравају на новоизграђену обилазницу.

Радови се изводе на магистралном путу Дрињача - Зворник од 9.00 до 20.00 часа, у тунелима Зворник један и два, а од 7.00 до 17.00 на правцу Гацко - Тјентиште, у тунелима Вратар један, два и три.

У току су радови на путевима Миљевина - Брод на Дрини, Црна Ријека - Мркоњић Град, Лепнице - Лончари - Блажевац, Шамац - Гребнице - Обудовац - Лончари, Нови Травник - Бугојно и на подручју Јабланице.

На регионалном путу Површице - Лопаре због санације моста саобраћај за за теретна возила и аутобусе преусмјерава се на магистрални пут Лопаре - Прибој - Бањ брдо - Тузла, док се саобраћај путничких моторних и теретних возила највеће допуштене масе до 3,5 тоне преусмјерава на саобраћајницу у близини моста.

Због радова на реконструкцији моста у Јошаници на Вогошћанској петљи саобраћај је потпуно обустављен.

На граничним прелазима нема задржавања.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog