Društvo

Стање на путевима: Клизави коловози

БАЊА ЛУКА - У вишим предјелима Републике Српске и Федерације БиХ коловози су клизави због мраза, а у котлинама и дуж ријека видљивост је смањена због магле или ниске облачност, саопштено је из Ауто-мото савеза РС.


На магистралном путу Поткозарје - Бањалука врши се санација коловоза, па се саобраћај одвија једном траком.

На магистралном путу Фоча - Чемерно - Гацко у зони клизишта потпуно је обустављен саобраћај за теретна возила са приколицом и шлепере, док се остала возила преусмјеравају на новоизграђену обилазницу.

У току су радови у тунелима Зворник 1 и 2, на магистралном путу Дрињача - Зворник, те се саобраћај током дана од 9.00 до 20.00 часова повремено обуставља.

Настављају се радови и у тунелима Вратар 1, 2, и 3 на магистралном путу Гацко - Тјентише, због чега током дана од 7.00 до 17.00 часова долази до повремених обустава саобраћаја.

У току су радови на путевима Миљевина - Брод на Дрини, Црна Ријека - Мркоњић Град, Лепнице - Лончари - Блажевац и Шамац - Гребнице - Обудовац - Лончари.

На регионалном путу Површице - Лопаре због санације моста саобраћај за теретна возила и аутобусе преусмјерава се на магистрални пут Лопаре - Прибој - Бањ брдо - Тузла, док се саобраћај путничких моторних и теретних возила највеће допуштене масе до 3,5 тоне преусмјерава на саобраћајницу у близини моста.

Због радова на реконструкцији моста у Јошаници на Вогошћанској петљи саобраћај је потпуно обустављен.

На граничним прелазима нема задржавања.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog