Kultura

''Симпл мајндс'' вечерас у Бањој Луци

БАЊА ЛУКА - Шкотска група "Симпл мајндс" наступиће вечерас у Бањој Луци у оквиру европске турнеје којом промовише албум "Графити соул''.Као предгрупе наступиће бањолучка група "Балкан експрес", а потом и трио Влатка Стефановског. Све је спремно за вечерашњи спектакл, истичу у агенцији "Фронт стејџ", која је организатор.


Чланови групе "Симпл мајндс" стићи ће неколико часова прије почетка концерта у Бању Луку, коју ће напустити одмах по завршетку концерта, наводе у овој агенцији.

''Врхунска опрема и продукција бенда довезена за овај концерт гарант је незаборавног музичког спектакла у граду'', истичу у "Фронт стејџу".

"Симпл мајндс" синоћ је у Београдској арени одржао концерт пред неколико хиљада гледалаца, а као предгрупа наступио је "Влатко Стефановски трио". Након вечерашњег концерта у Бањој Луци, они ће сутра наступити у Сплиту.

Влада РС обезбиједила је за овај концерт улазнице ученицима средњих школа, студентима, те штићеницима дјечијег Дома "Рада Врањешевић" из Бање Луке.

Одржавање концерта "Симпл мајндса" Влада је подржала са 50.000 марака, а исто толико биће издвојено за концерт "Но смокинг оркестра" и Емира Кустурице 29. новембра у Бањој Луци.

Концерт групе "Симпл мајндс", за који је цијена улазница износила 30 марака, подржао је и град Бања Лука.

Овај свјетски популаран бенд из јужног Глазгова основан је 1978. године. До сада је снимио 15 студијских албума и продао више од 40 милиона носача звука широм свијета.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog