Kultura

''Егзит'' међу најбољим фестивалима

БЕОГРАД- Фестивал "Егзит" номинован је за награду "Бест мејџор фестивал" за најбољи фестивал у Европи, коју додјељује интернет портал "Виртуал фестивал Еуропе" у сарадњи са европском асоцијацијом 56 највећих фестивала Европе , саопштили су организатори Егзита.


Фестивалска публика из цијелог света може да гласа за номиноване фестивале у првом кругу, до 16. децембра, а свако ко учествује у гласању потенцијални је добитник улазница за награђени фестивал.

Гласање се обавља на Интернету, на сајту "Виртуал фестивалс" ("Virtual festivals"), а свако ко се региструје и гласа учествује у наградној игри за освајање карата за наредне фестивале.

Поред Егзита, за најбољи фестивал у Европи, номинован је још 21 фестивал, међу којима су британски "Ајл ов вајт" (Isle Of Wight), мађарски "Сзигет", дански "Роскилде", пољски "Хајникен Опен'ер", као и ирски "Оксиџен", који је овогодишњи добитник "Бест Оверсеас Фестивал" награде. Побједници ће бити објављени на додјели награда која ће се одржати 13. јануара 2010. године у Холандији.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog