Kultura

БЛ: Јелена Томашевић и Легенде за Нову годину

БАЊА ЛУКА - На прослави Међународне нове године на бањалучком Тргу Крајине наступиће пјевачица Јелена Томашевић и група "Легенде" из Србије, потврђено је из Културног центра Бански двор, организатора дочека.


Према програму дочека Нове године, Томашевићева и "Легенде" би пред публиком на Тргу Крајине требало да наступају од 21.00 до 1.00 час, док ће у поноћ традиционалну новогодишњу честитку упутити градоначелник Бањалуке Драгољуб Давидовић.

На бини која ће бити постављена код Банског двора и ове године наступиће најпознатији локални рок бендови, међу којима је "Балкан експрес".

Новина је да ће ове године бити постављени штандови гдје ће се по повољним цијенама продавати бањалучки ћевапи и друга јела са роштиља, док ће се на два мјеста точити пиво.

Град је већ почео са новогодишњим украшавањем, које ће бити настављено наредних дана.

Ове године централна, Господска улица је за потребе премијере првог бањалучког дугометражног филма "32. децембар" раније окићена, а наредних дана биће настављено кићење и осталих дијелова града.

Као и сваке године, на Тргу Крајине биће организована новогодишња прослава за најмлађе, која ће почети у 11.00 часова, а за малишане је планирано организовање велике рок журке.

За дочек Нове 2010. године Град Бањалука је издвојио 100.000 КМ.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog