Sport

Јовановић и Ливерпул: Лане тврди да ништа није потписано

Тврдње британских медија да је потписао предуговор са петоструким европским прваком Ливерпулом и да ће од љета у наредне три сезоне носити црвени дрес клуба са „Енфилд роуда”, као и да је уговор „тежак” 11,5 милиона евра, оповргао је јуче Милан Јовановић.


Члан Стандарда и званично најбољи фудбалер Белгије за 2009. годину, је казао:

– Немам никакав коментар. Досадило ми је да стално демантујем наводе медија. Заиста нема потребе за тим. Не знам кога интересује с ким сам био и са ким разговарао? Као да то аутоматски значи да сам прешао у тај клуб. Па, то је као када неки играч блиста у припремном периоду, а у званичним утакмицама не пружа ништа. Савјест ми је чиста. Ни једна информација која се појавила није потекла од мене. Рекао сам и раније, а и сада понављам да ћу јавити када будем потписао. Могу да кажем само да сам близу одлуке.

Српски интернационалац је пропустио синоћни првенствени меч против Шарлрое, али ће сигурно бити у тиму у наредном дуелу с Генком:

– Још сам ровит. Разговарао сам с тренером и закључили смо да би, пошто нисам потпуно спреман, било превише ризично да одиграм три меча за седам дана. Ускоро нас очекује и Лига Европе, па не смијемо да журимо. Знам да клубу гори под ногама, али сам му потребан здрав. Хоћу поштено да одрадим уговор до краја, па да се у јуну растанемо као пријатељи.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog