Sport

Пораз ФМП од Загреба

Кошаркаши ФМП-а изгубили су од Загреба 74:63 (24:15, 20:10, 12:21, 18:17) и пропустили шансу да се коло приjе краја пласирају у четвртфинале Еврочеленџа.


Играчи Загреба су феноменално одиграли у првом полувремену када су стекли 19 поена предности коју су, и поред нешто боље игре ’пантера’ у наставку, успjели да сачувају и забиљеже трећу побједу у групи Ј.

Крунослав Симон доминирао је у Железнику са 23 поена, шест асистенције и четири скока. Најбољи у домаћем тиму био је Радетић са 13 поеан и седам скокова.

Филип Човић је такође постигао 13 поена, а имао је и четири асистенције. Солидно је одиграо Стефановић који је имао по седам поена и скокова. Потпуно је подбацио Мирослав Радуљица који је постигао само три поена и иамо један скок. Поред Симона, најбољи 'мрав' био је Штимац који је убацио 17 поена и имао седам скокова. У тиму из Загреба двоцифрен број поена имали су још Бараћ са 14 и Жорић са 13 поена.

ФМП и Загреб имају по три победе и два пораза у групи, коло прије краја Топ 16 фазе. Артланд има по двије побједе и пораза али касније гостује Лијежу који има само један тријумф из четири меча.

Железник је бољи у међусобном скору са Артландом, али лошији са Загребом. У последњем колу састаје се са Лијежом.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog