Sport

И Штимац одлази у Лотоматику

Владимир Штимац, некадашњи млади репрезентативац, чији је менаџер Италијан Лућано Капикјони, највјероватније ће постати други кошаркаш који је током ове сезоне прешао у Лотоматику са Малог Калемегдана, пише Коријере дело спорт.


Прије њега је искорак направио Тадија Драгићевић, дугогодишњи капитен тима.

Црвена звезда практично нема начина да задржи Штимца, као ни друге играче према којима није измирила обавезе из уговора.

За Штимца, незванично, није стигла ниједна понуда из иностранства, али је он сам поднио захтев за раскид уговора. Иако је и даље члан Звезде, он сигурно неће играти на старту домаће Суперлиге, у суботу против ФМП Железника.

Изданак Беовукове школе, касније члан Жалгириса, у Лотоматици би требало да замијени Американца Андреа Хатсона, који ће због повреде паузирати неколико недеља.

"Коријере дело спорт" наводи да ће трансфер бити реализован послије првенствене утакмице са Терамом, предстојећег викенда.

Штимац (22 године, 209 цм) је ове сезоне на 12 утакмица Еврокупа биљежио просјечно 7,3 поена и пет скокова. Ако напусти клуб, центарске позиције ће покривати Елмедин Кикановић, Оливер Стевић и тек ангажовани Стеван Јеловац.

Мјеста Филипа Виденова и Мајка Тејлора недавно су заузели Стефан Стојачић и Душан Катнић.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog