Društvo

У Рамићима код Бање Луке погинула осамнаестогодишњакиња

Милана Чегар (1992) погинула је у саобраћајној несрећи која се догодила на магистралном путу Бања Лука - Приједор, у мјесту Рамићи, саопштено је из Центра јавне безбједности Бања Лука.


Здравствено стање повријеђене деветнаестогодишње И.Р. веома је тешко и она је прикључена на апарате за вјештачко дисање - саопштио је доктор Предраг Берић са Клинике за анестезију и интензивно лијечење бањалучког Клиничког центра.

"Тренутно стање пацијенткиње је веома тешко, у медикаментозној коми је, прикључена на апарате за вјештачко дисање", рекао је Берић.

У саопштењу службе КЦ-а за односе с јавношћу наводи се да је И.Р. синоћ у 23.19 часова у бесвјесном стању колима хитне помоћи довезена у пријемну хируршку амбуланту.

Одмах су урађене дијагностичке претраге и констатована је повреда главе, костију лица, крварење у мозгу, контузија тијела и лом десне поткољенице.

Из бањалучког Центра јавне безбједности саопштено је да је у саобраћајној несрећи, која се догодила око 22.30 часова, на магистралном путу Бања Лука - Приједор, у Рамићима, погинула Милана Чегар (18).

У МУП-у РС је речено да је Младен Кукић (40) из Бање Луке аутомобилом "мерцедес" усмртио Чегарову из Гламоча, настањену у бањолучком мјесту Драгочај, док је у несрећи теже повријеђена Илијана Роквић из Ливна, настањена такође у Драгочају.

Кукић се синоћ око 22.30 часова кретао великом брзином у правцу Приједор - Бања Лука и у мјесту Рамићи на пјешачком прелазу ударио у пјешаке, потврђено је у полицији.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog