Društvo

На Уни се утопили отац и троје дјеце

БИХАЋ - Тридесетседмогодишњи Азем Гушо и његово троје малољетне дјеце из Бихаћа утопило се након превртања чамца на ријеци Уни.


Гушо се јуче готово цијело послијеподне возио са дјецом у чамцу у, иначе, мирном дијелу Уне. До превртања чамца дошло је из још неутврђених разлога, а уз Гушу су страдала и његова осмогодишња кћерка и синови од шест и четири године.

У чамцу се налазио још један брачни пар из Сарајева са дјететом, који су били у гостима код породице Гушо. Они су се успјели спасити и налазе се у кантоналној болници. Њихово стање је за сада стабилно.

По дојави о несрећи, након хитне интеревенције припадника Јединице за посебне намјене МУП-а Унско-санског кантона, тијела унесрећених су извађена из ријеке и пребачена у кантоналну болницу у Бихаћу.

"Троје дјеце је пребачено у бихаћку болницу. Њихово стање је било врло тешко и љекари су се борили за њихове животе. Нажалост, касније информације су потврдиле да су љекари могли само да констатују смрт свих четворо унесрећених, који су изгубили битку са водом", рекао је портпарол кантоналног МУП-а Але Шиљдедић.

Настрадали Азем Гушо Азем користио је одсуство са издржавања затворске казне. Истрага о овом догађају и околностима како је дошло до утапања још се проводи, јављају федерални медији.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog