Vijesti

Bivši policajac ubio troje ljudi, ranio jedno pa pokušao samoubistvo

BIJELJINA - Dragan Đokić (56) sinoć je oko 18 časova ispred pošte u Loparama ubio bratovu ženu Maru Đokić (60), bratića Dražena Đokića (39) i njegovu ženu Miru Đokić (36), dok je njihovom djetetu V. Đ. (13) pucao u noge.

Trinaestogodišnji dječak iz Lopara, ranjen je u lijevu potkoljenicu i van je životne opasnosti, izjavio je dežurni ljekar bolnice u Bijeljini Dragan Vanovac, prenose agencije.

Trostruki ubica je nakon zločina pucao iz automatske puške sebi u lice i, prema riječima ljekara, ima teže povrede glave, ali se nalazi izvan životne opasnosti.

Dežurni tužilac Mira Medić rekla je da je motiv zločina spor oko porodične imovine.

Portparol Centra javne bezbijednosti Bijeljina Aleksandra Simojlović potvrdila je da su tokom uviđaja pronađeni i izuzeti predmeti i tragovi koji potiču iz izvršenja krivičnog djela.

Djelo je kvalifikovano kao teško ubistvo.

Ubijeni Dražen i Mira imali su i kćerku, ali nije poznato gdje je ona bila u momentu ovog trostrukog ubistva.

- Dragan Đokić je suprugu svog brata Mile Đokića ubio u ulici Cara Dušana ispred pošte u Loparama, a zatim u stanu ubio njihovog sina i snahu te ranio njihovog sina, a zatim pokušao sebi da oduzme život pucajući iz automatske puške sebi u glavu - potvrdila portparol CJB Bijeljina Aleksandra Simojlović.

RTRS/Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog