Vijesti

Nikola Špirić se vratio na posao

SARAJEVO- Zamjenik predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH i ministar finansija i trezora Nikola Špirić vratio se danas na posao, potvrđeno je Srni iz kabineta ministra.

„Nakon tromjesečnog liječenja poslije saobraćajne nezgode u kojoj je povrijeđen 30. novembra prošle godine, ministar Špirić prvi radni dan započeo je sa saradnicima iz kabineta gdje se upoznao sa trenutnim aktivnostima Ministarstva i Savjeta ministara BiH“, naveli su iz Ministarstva finansija.

Ministar Špirić bio je uključen u aktivnosti Ministarstva i za vrijeme bolovanja, a po dolasku na radno mjesto izrazio je zadovoljstvo što nije bilo zastoja u radu dok je bio odsutan.

Planirano je da Špirić održi i sastanke i sa članovima Savjeta ministara BiH.

Podsjetimo, saobraćajna nezgoda dogodila se 30, novembra uveče u 21.50 sati u Drvaru. Špirić se u trenutku udesa nalazio na mjestu suvozača u "audiju", koji je vozio Jovica Stevandić /33/, a koji se sudario sa "fordom mondeo", za čijim je volanom bio David Bauk /18/ iz Drvara.

"Vozač `forda`, njegov suvozač Ilija Srdić /18/, te saputnici Miroslav Trninić /25/ i Aleksandar Kremić /18/, svi iz Drvara, lakše su povrijeđeni, te im je pomoć ukazana u drvarskom Domu zdravlja, a potom su otpušteni na kućno liječenje".

Treći automobil "opel kadet", koji je vozio Velimir Bašić /30/ iz Drvara, na mjesto nesreće je naletio dok je ukazivana pomoć povrijeđenima u sudaru "audija" i "forda".

Nakon nesreće Špirić je prevezen u Klinički centar Banja Luka, gdje mu je operisan kuk.

(Frontal)

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog