Vijesti

Trišić: BN TV nije dobila nijedan dolar strane pomoći

Direktor radio-televizije BN, Vlado Trišić, reagovao je na optužbe predsjednika Republike Srpske, Milorada Dodika, da je "BN televizija medijsku hajku protiv njega počela nakon što je bivši američki ambasador u BiH dao vlasniku te televizije 800.000 dolara u gotovini za vođenje propagandnog rata." Saopštenje direktora BN televizije prenosimo u cjelini.

izvor: RTVBN.com 

Gospodine Dodik,

ponovo ste obmanuli javnost lažima, kojih ste i sami svjesni. Odlično znate da BN TV nije profil medija koji je stvaran u stranim ambasadama, za razliku od Vas, ali ste svjesno zaigrali na kartu laži i obmana, jer je laž uvijek bila Vaše najveće oružje.

     Dodik: Nisam plaćenik "kao što je to Televizija BN"

BN TV u svojoj istoriji postojanja nikada nije dobila nijedan dolar strane pomoći i to ćemo dokazati na sudu, kao što ćete i Vi morati priznati da ste svjesno lagali.

I to nije najgore. Najgore gospodine Dodik tek dolazi, ali svakome po zasluzi.

Kakav ste to Vi čovjek koji umjesto riječi saučešća u grobu još neohlađene majke, istu pljujete i psujete po nekoliko puta, zaboravljajući da ste i Vi nečiji sin i da imate svoje roditelje. Vi ste loš i prljav čovjek i Vi ne birate sredstva kako biste ljudima naudili.

Ako se ne bojite naroda, da li se barem bojite Boga, uostalom, ne kaže se uzalud, kako radili -tako nam Bog i pomogao.

Vladimir Trišić
Direktor
BN TV

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog