Vijesti

Murvet Barjaktarević za stipendije daje cjelokupni odbornički dodatak

DOBOJ - Odbornik Skupštine grada Doboj Murvet Barjaktarević od svog odborničkog dodatka danas je, uz dosadašnjih sedam, poklonio još dvije stipendije za odlične učenike iz materijalno-socijalno ugroženijih porodica iz Doboja.

izvor: Srna

"Drago mi je što sam na njihovim licima osjetio osmijeh i čuo riječi da im ova uručena stipendija mnogo znači, ne samo za njih same, već i za njihove porodice", rekao je Barjaktarević.

On je podsjetio da, osim ove dvije nove stipendije, već nekoliko godina daruje stipendije za još sedam odlikaša, od kojih su četiri osnovca, tri srednjoškolca i dva studenta, koji su srpske, hrvatske, bošnjačke i romske nacionalnosti.

Barjaktarević, koji je i vlasnik zanatske radnje "MBA" u Doboju, za stipendije daje cjelokupni odbornički dodatak.

On nije želio da govori o iznosima poklonjenog novca, već je podsjetio na narodne izreke - "Nemoj žaliti čovjeka, već mu pomozi" i "Baci dobro niz vodu, pa idi uz vodu i kad-tad ćeš ga naći".

Predsjedavajući Koalicije tolerantno i pozitivno iz Doboja Dragan Marković rekao je da ovo nije prva Barjaktarevićeva pomoć socijalno ugroženim školarcima, te podsjetio da je početkom ove školske godine mladim Romima, koji redovno pohađaju nastavu, poklonio školski pribor, knjige i opremu.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog